Ισπανία

Σιμεόνε: «Έχουμε καλή διαφορά, αλλά δεν επικεντρωνόμαστε σε αυτό»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν βιάζεται να… πανηγυρίσει το πρωτάθλημα με την Ατλέτικο.

Η Ατλέτικο συνέχισε τον καλπασμό της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη νίκη 3-1 επί της Βαλένθια. Πλέον βρίσκεται στο +7 από τη δεύτερη Ρεάλ έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν βιάζεται να πανηγυρίσει με το πρωτάθλημα να είναι στα μισά του.

«Με αυτήν την νίκη έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα στην κατάταξη, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό γιατί κινδυνεύουμε να βλάψουμε τον εαυτό μας», είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά καλό, είχαμε μια καλή απόδοση με πολύ τρέξιμο και καλό παιχνίδι. Προφανώς πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι, αλλά η φιλοσοφία μας είναι να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε σε μια εξαιρετική στιγμή φόρμας και έχουμε βελτιωθεί πολύ. Τα παιδιά αισθάνονται όλα αναπόσπαστο μέρος του, υπάρχει επίσης αυτός ο υγιής ανταγωνισμός που είναι καλός και αυξάνει το επίπεδο στην προπόνηση. Τώρα πρέπει απλώς να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα με τον Κάντιθ», πρόσθεσε ο «Τσόλο», που έχει 14 νίκες στις 15 τελευταίες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x