Ισπανία

Σιμεόνε: «Καταπληκτικό να παίξω για την Ατλέτικο»

Μια πιθανή συνύπαρξη στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τον πατέρα του Ντιέγκο φαίνεται πως ονειρεύεται ο Τζιοβάνι Σιμεόνε.

Η ιδέα να δουλέψει υπό τις οδηγίες του πατέρα του, Ντιέγκο, φαίνεται πως εξιτάρει τον Τζιοβάνι Σιμεόνε σύμφωνα με δηλώσεις του.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τον σύλλογο της Μαδρίτης, σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την προοπτική να δουλέψει μαζί με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο. Επιπλέον εξέφρασε την πεποίθηση του πως ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» θα μπορούσε κάποια στιγμή στο μέλλον να αναλάβει και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αργεντινής.

Να σημειώσουμε πως ο Αργεντινός στράικερ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους «βιόλα», με πολλές από αυτές, ανάμεσά τους και την Ατλέτικο, να ερίζουν για την απόκτησή του.

«Το να αγωνιστώ για την Ατλέτικο θα ήταν καταπληκτικό. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να με προπονήσει ο πατέρας μου. Ο "γέρος" μου δεν με έχει ρωτήσει ποτέ για αυτή την πιθανότητα» δήλωσε.

«Πάντα λέει πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά σαν παίκτης θα μου άρεσε να τον έβλεπα στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Νομίζω άλλωστε πως σε κάθε συμπατριώτη μας θα του άρεσε αυτή η ιδέα, καθώς είναι σπουδαίος προπονητής» προσέθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x