Stoiximan Super League

Σίμος: «Δεν έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο χάνοντας»

Για την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα του και για την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές μίλησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα της NOVA:

«Έγινε μια δυνατή προσπάθεια από τους παίκτες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τους δυσκολότερους αντιπάλους του πρωταθλήματος. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα μεγαλώσουμε τον χαρακτήρα μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά».

Για το αν το κίνητρο της ΑΕΚ έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα: «Και εμείς έχουμε το προσωπικό μας κίνητρο το οποίο είναι να μεγαλώσουμε ως ομάδα. Κάναμε την υπέρβαση μας αλλά δεν σταματάμε εδώ. Δεν έπρεπε να πάμε στο ημίχρονο χάνοντας. Όπως και στο ματς με τον Άρη μια λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να μεγαλώσουμε τον χαρακτήρα μας».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ: «Πρέπει να ενισχύσουμε το ελληνικό στοιχείο. Ο Βαγγέλης (σ.σ. Νοικοκυράκης) παίρνει ευκαιρίες και θα πάρει κι άλλες μέχρι το τέλος. Όπως κι άλλα παιδιά. Θέλουμε το ελληνικό στοιχείο να είναι έντονο στην ομάδα και να πλαισιώνεται από ποιοτικούς ξένους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x