Ελλάδα

Σίμος: «Μεγάλο το κίνητρο, για την διατήρηση της 2ης θέσης»

Για την αναμέτρηση της Εθνικής Κ21 με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος που δήλωσε ότι το κίνητρό για τη διατήρηση της 2ης θέσης είναι μεγάλο.

Η Εθνική Ελλάδας Κ21 φιλοξενείται από την Πορτογαλία για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, για το προκριματικά του Euro U21. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχει ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να εξασφαλίσει την 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση, δηλώνοντας πως το κίνητρο είναι μεγάλο, ενώ τόνισε πως με αγωνιστικότητα και πίστη στις ικανότητες της ομάδα μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της διατήρησης της 2ης θέσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ολοκληρώνουμε την προκριματική φάση απέναντι σε έναν αντίπαλο κορυφαίου επίπεδου, όπως είναι η Πορτογαλία στην έδρα της. Το κίνητρο για να πετύχουμε τον στόχο μας, τη διατήρηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ, είναι μεγάλο και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτό. Με αγωνιστικότητα και πίστη στις ικανότητες μας μπορούμε τα να καταφέρουμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x