Ιταλία

Αποχαιρέτησε τον Μιχαΐλοβιτς o Μπερλουσκόνι: «Ήταν πάντοτε χαμογελαστός και είχε θέληση για ζωή»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Σαν «βόμβα» έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής (16/12) η είδηση ότι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τη λευχαιμία.

Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή του αείμνηστου Σέρβου, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θέλησε με ανάρτηση του στο twitter να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο με τον οποίο συνεργάστηκε στους «ροσονέρι».

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της Μόντσα, έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του, ότι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος που είχε θέληση για ζωή, προσθέτοντας ότι πάντοτε ήταν ένας μαχητής του οποίου το χαμόγελο δεν έσβηνε από τα χείλη του.

«Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και ένας προπονητής με μεγάλες ικανότητες, σοβαρότητα και ταλέντο. Στην περίοδο που αγωνίστηκε και προπόνησε τη Μίλαν ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και είχε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Τότε του επιτέθηκε μια ανελέητη ασθένεια αλλά πάντα πάλευε, πάντα χαμογελούσε, πάντα έδειχνε μεγάλη θέληση για ζωή. Πραγματικός άντρας και σπάνιος επαγγελματίας! Θα λείψει, θα λείψει σε όλους.

Στη σύζυγό του, τα παιδιά του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και μια στοργική αγκαλιά».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x