Stoiximan Super League

Σιόντης: «Επηρεαστήκαμε από το πρώτο γκολ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Στέφανου Σιόντη για την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την ΑΕΚ.

Στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε η Κέρκυρα στάθηκε ο Στέφανος Σιόντης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο άσος της ομάδας του νησιού των Φαιάκων υποστήριξε ότι μετά το «περίεργο» -όπως το χαρακτήρισε- πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα για την ΑΕΚ η οποία ξεδίπλωσε το ταλέντο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για το παιχνιδι:

«Όταν παίζεις με μια τόσο ποιοτική ομάδα και δέχεσαι ένα τόσο περίεργο γκολ στην αρχή, χαλάνε τα πλάνα. Επηρεαστήκαμε, μετά ήταν πιο εύκολο για την ΑΕΚ ως ποιοτικότερη ομάδα να ξεδιπλώσει το παιχνίδι. Μετά εμείς προσπαθήσαμε σε κάποια σημεία, σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο καλύτεροι, αλλά πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για το τι κρατάει η Κέρκυρα από αυτό το ματς:

«Κρατάμε μια αντίδραση που βγάλαμε στις μονομαχίες, μας έκανε πολύ κακό το παιχνίδι με την Τρίπολη και το αποτέλεσμα και θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση σήμερα. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια».

Για την συνέχεια:

«Είναι δύσκολη η συνέχεια, έχουμε μείνει πίσω. Στο καλό μας διάστημα δεν πήραμε τρίποντα που μπορούσαμε να πάρουμε σε παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αυτά τα παιχνίδια μας λείπουν τώρα για να είχαμε 3-4 περισσότερους βαθμούς και να είμαστε πιο άνετοι τώρα. Πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την δύναμη να συνεχίσουμε και να βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη θέση που είναι αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x