Ιταλία

Σκέφτεται να δώσει Μπαλοτέλι, παίρνει Κάμπελ η Μίλαν!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι και οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι ο Τζόελ Κάμπελ μπορεί να πάει στη Μίλαν ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι παρουσιάζεται η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Ιταλού επιθετικού για τον οποίο σκέφτονται να «ρίξουν» την τιμή, δίνοντας τον Τζόελ Κάμπελ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Αυτό είναι κάτι που θα εκμηδένιζε τις όποιες πιθανότητες είχε ο Ολυμπιακός να πάρει τον Κοσταρικανό εξτρέμ, ο οποίος με την εμφάνισή του στο Μουντιάλ της Βραζιλία έχει ανεβάσει περισσότερο τις «μετοχές» του.

Το κόστος της μεταγραφής του «Σούπερ Μάριο» στην αγγλική ομάδα υπολογίζεται στα 30 με 35 εκατ. ευρώ και η Μίλαν παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να αποδεχθεί μικρότερη πρόταση, εφόσον σε αυτή συμπεριληφθεί και ο Κάμπελ.

Μάλιστα, η «Tuttosport» αναφέρει ότι οι όποιες εξελίξεις στις δύο υποθέσεις μπορεί να σημειωθούν και πριν από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x