Ελλάδα

Σκέφτεται προσφυγή κατά της ΕΠΟ η ΕΠΣ Ηρακλείου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου τόνισε ότι οι επικεφαλής της Ένωσης σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή κατά της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Δεν είναι μόνο ο Ανδρέας Μαλάτος ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Νικος Τζώρτζογλου υπάρχουν σκέψεις, και μάλιστα σοβαρές, για αντίστοιχη ενέργεια και από τους επικεφαλής της Ένωσης.

«Η ΕΠΣ Ηρακλείου όπως πάντα προβληματίζεται, με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό, που συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, αλλά δε μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί δεν πρέπει να προκαταβάλλω τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ. Συζητάμε και με προέδρους άλλους Ενώσεων, αλλά και με Νομικούς. Σκεφτόμαστε ότι πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα και όσα παράτυπα συμβαίνουν», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη TV».

Μάλιστα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο Grexit στην περίπτωση που κατατεθεί μια προσφυγή ανέφερε...

«Κάθε αλλαγή στις Ομοσπονδίες, πρέπει να περνάει από συντεταγμένες διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό. Μας ενοχλεί, ότι το καταστατικό που εμείς υπαγόμαστε αναφέρει, πως κάθε αλλαγή πρέπει να περνάει από τη γενική συνέλευση. Αυτή τη στιγμή γίνονται πράγματα που δεν είμαστε ενήμεροι. Δε γίνονται έτσι οι αλλαγές, επειδή αποφάσισε ο κ. Κοντονής να φέρει την FIFA. Mε το να διακόπτουμε τα πρωταθλήματα, δε θα φτιάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω μιλήσει με Ενώσεις και από τις δύο παρατάξεις, αλλά και νομικούς. Δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει Grexit, αλλά αν ισχύει αυτό, σε καμία περίπτωση δε θα κάνουμε κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x