Stoiximan Super League

Σκέψεις Αλαφούζου για επιστροφή στη Λεωφόρο πριν τον Βοτανικό

Την επιστροφή στην ιστορική έδρα από τη σεζόν 2021-2022 μέχρι να είναι έτοιμο το γήπεδο στο Βοτανικό, σκέφτεται ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σκέψεις για επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδής» μέχρι να υπάρξει οριστική λύση στο θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Αυτή είναι βασική σκέψη του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία να αποφασιστεί θα μπει σε εφαρμογή από το επόμενο πρωτάθλημα και ως ότου οι «πράσινοι» μετακομίσουν στο νέο τους γήπεδο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, το γεγονός ότι αυτό δεν θα γίνει από το επόμενο πρωτάθλημα έγκειται στο γεγονός ότι λόγω της πανδημίας, ο Παναθηναϊκός θέλει να μείνει στο ΟΑΚΑ, αφού θα έχει τη δυνατότητα να κόβει περισσότερα εισιτήρια, δεδομένου της μείωσης της παρουσίας του κόσμου. Επιπλέον, η Λεωφόρος χρειάζεται βελτιωτικές αλλαγές και ανακαίνιση ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει ματς της Super League, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει πρωτοβουλίες και για αυτό το λόγο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Τάκη Μαλακατέ, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν και για το κονδύλι των 7 εκατομμυρίων της Περιφέρειας. Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» ελπίζει πάντως σε καλή συνεργασία με τη «Μάνα του λόγου» και για αυτό αποφάσισε με προσωπική χορηγία να ενισχύσει τα ερασιτεχνικά τμήματα, ενώ έβαλε στο παιχνίδι και τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, με τους δύο επιχειρηματίες να είναι έτοιμοι να κινητοποιήσουν εύπορους φίλους της ομάδας για να συνδράμουν και αυτοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x