Γενικά

Σκόνταψε ενόψει ΑΕΚ η Τραμπζονσπόρ

Με ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας απέναντι στην Κασίμπασα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρκικό πρωτάθλημα η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Τραμπζονσπόρ.

Η Τραμπζονσπόρ δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με το δεξί το τουρκικό πρωτάθλημα, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κασίμπασα, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με τον Νορβηγό Σόρλοτ. Δυνατή από την μέση, και μπροστά η αντίπαλος της ΑΕΚ, με όπλο το πρέσινγκ , αλλά και με αμυντικές αδυναμίες.

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκε η Τραμπζονσπόρ στην αναμέτρηση με την Κασίμπασα, με τους Τσακίρ κάτω από τα δοκάρια, Περέιρα, Φερνάντες, Κάμπι, Νόβακ στην άμυνα, Σόσα, Όμπι Μίκελ δίδυμο στο κέντρο και τους Σαρί, Ομούρ, Νουακέμε, πίσω από τον Νορβηγό στράικερ Σόρλοτ.

Η Τραμπζονσπόρ με την πίεση που άσκησε στη μεσαία γραμμή, κατάφερε στο 34ο λεπτό ν’ ανοίξει το σκορ, όταν μετά από κλέψιμο του Ομούρ βγήκε άμεσα η αντεπίθεση με τον Νορβηγό στράικερ, Αλεξάντερ Σόρλοτ να περνάει από τα δεξιά έναν αντίπαλο και να τελειώνει την φάση με υπέροχο αριστερό πλασέ.

Στο 40’ και αφού δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Τσακίρ είχε κάνει φοβερή επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Κόιτα, μετά από την εκτέλεση του κόρνερ με πάσα, έγινε η σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καρά έπιασε το βολ-πλανέ με τον Όμπι Μίκελ να παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στην εστία της ομάδας του για το 1-1.

Στην επανάληψη το ματς έγινε νευρικό. Ο Καραμάν προχώρησε σε διπλή αλλαγή στο 58’ αντικαθιστώντας τους Όμπι Μίκελ και Σαρί με τους Παρμάκ και Εκουμπάν. Ο Σόρλοτ αστόχησε στο 80’ από καλή θέση για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ λίγο αργότερα από γύρισμα του Νουακέμε, ο Εκομπάν δεν μπόρεσε να βρει εστία, αφού κόπηκε από τον Φερνάντες.


Τραμπζονσπόρ:
Τσακίρ, Περέιρα, Φερνάντες, Κάμπι, Νόβακ, Σόσα, Όμπι Μίκελ (58’ Παρμάκ), Σαρί (58’ Εκουμπάν), Ομούρ (89’ Ερντογκάν), Νουακέμε,Σόρλοτ

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x