Γενικά

Σκόκο και Σάχα θυμήθηκαν τα… ταξί στην ΑΕΚ (video)

Τα παρεπόμενα της βαριάς ήττας της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη», όταν χρειάστηκε να γυρίσουν σπίτι με… ταξί για να αποφύγουν την οργή των οπαδών, θυμήθηκαν οι Νάτσο Σκόκο και Σεμπάστιαν Σάχα.

Σε ένα από τα περιστατικά που σημάδεψαν αν μη τι άλλο την παρουσία τους στην Ελλάδα και την ΑΕΚ αναφέρθηκαν οι Νάτσο Σκόκο και Σεμπάστιαν Σάχα.

Με τον «υδραυλικό» καλεσμένο στην εκπομπή «Libero» του Tyc Sports, ο παλαίμαχος Αργεντινός τερματοφύλακας ήταν ένας απ’ αυτούς που βγήκαν στον αέρα να συνομιλήσουν μαζί του.

Ανάμεσα στις αναμνήσεις που μοιράστηκαν λοιπόν ήταν και η δύσκολη νύχτα μετά τη βαριά ήττα της «Ένωσης» με 6-0 από τον Ολυμπιακό, με τον Σκόκο ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όλοι οι οπαδοί που ήρθαν να μας υποδεχθούν στο αεροδρόμιο την προηγούμενη εβδομάδα για να μας αποθεώσουν και να γιορτάσουν (σ.σ. μετά την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ), μας περίμεναν τώρα στο χώρο προπόνησης, όπου είχαμε τα αυτοκίνητά μας. Όχι με καλές διαθέσεις. Επομένως, έπρεπε να πάμε σπίτι από το γήπεδο μας με ταξί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x