Γενικά

Σκόραρε και… τραυματίστηκε ο Μπεν

Ο Μπεν Ναμπουχανέ άνοιξε το σκορ για τις Κομόρες κόντρα στον Μαυρίκιο, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο φορ του Πανιωνίου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τραυματισμό στο κεφάλι.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Μπεν Ναμπουχανέ. Ο επιθετικός του Πανιωνίου άνοιξε το σκορ για τις Κομόρες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μαυρίκιο στο 14ο λεπτό ωστόσο λίγο αργότερα χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Βάλτερ Σεν Μάρτιν.

Κάπως έτσι, αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και την θέση του πήρε ο Μοχάμεντ Γιουσούφ του Λεβαδειακού. Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχει νεότερη ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού τού Μπεν.

Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και χάρη στη νίκη που είχαν πάρει οι Κομόρες στο πρώτο ματς με 2-0, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των προκριματικών του Κυπέλλου Αφρικής. Εκεί, η παρέα του Μπεν θα τεθεί αντιμέτωπη με Μαρόκο, Μαλάουι και Καμερούν στον 2ο όμιλο, με την ομάδα που θα πάρει την πρώτη θέση να προκρίνεται στα τελικά και τις τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες από τα 12 γκρουπ να προκρίνονται, επίσης.

Μετά από αυτή την επιτυχία, στους δρόμους της χώρας επικράτησε... πανικός με πολύ κόσμο να πανηγυρίζει για το επίτευγμα της εθνικής τους ομάδας.







Επιμέλεια: Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x