Ισπανία

«Σκοτώνει» τον Ραντόγια η Θέλτα!

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως η Θέλτα Βίγκο θα αναγκαστεί να παραχωρήσει τον Νεμάνια Ραντόγια, που «έπαιξε» το καλοκαίρι για την ΑΕΚ, με αρκετά λιγότερα χρήματα απ’ ότι υπολόγιζε.

Το περασμένο καλοκαίρι, η ΑΕΚ ασχολήθηκε μεταξύ άλλων και με την περίπτωση του Νεμάνια Ραντόγια, αλλά τελικά ο Σέρβος μέσος αποφάσισε να μείνει στη Θέλτα Βίγκο, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του έληγε σε έναν χρόνο και η ομάδα από την Γαλικία του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής!

Στη συνέχεια, η Θέλτα του πρότεινε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά ο Ραντόγια αρνήθηκε καθώς, προφανώς, υπολόγιζε να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Έτσι ώστε ακολούθως να έπαιρνε μια μεταγραφή σε ομάδα της αρεσκείας του που θα συμμετείχε σε «μεγάλο» ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...

Πλέον, δύο μήνες μετά, η ισπανική ομάδα δεν έχει αλλάξει στάση απέναντι στον 25χρονο άσο, ο οποίος δεν παίζει… καθόλου. Μάλιστα, όπως γράφει σήμερα η «Marca», πρόθεση της Θέλτα είναι να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να παραχωρήσει τον Ραντόγια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο παίκτης θα παραχωρηθεί αναγκαστικά με αρκετά λιγότερα χρήματα από ότι υπολογιζόταν αρχικά. Προκειμένου να μην αποχωρήσει τελικά χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος για την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x