Σκωτία

Άνετα στα ημιτελικά του League Cup και τώρα... Ρέιντζερς για τη Σέλτικ

Η Σέλτικ διέλυσε με 4-0 την Πάρτικ Θιστλ εκτός έδρας και πέρασε στα ημιτελικά του σκωτσέζικου League Cup, όπου θα παίξει με τη Ρέιντζερς.

Δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Σέλτικ πέρασε στην τετράδα του σκωτσέζικου League Cup, συντρίβοντας με 4-0 την Πάρτικ Θιστλ εκτός έδρας.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Γιανγκ στο 26’, με τον Σκέιλς να διπλασιάζει τα τέρματα των Κελτών δύο λεπτά αργότερα.

Ο Τουνεκτί τελείωσε ουσιαστικά το ματς με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, κάνοντας το 3-0 στο 46’ και εντέλει ο ΜακΚάουαν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 79’.

Σταν ημιτελικά, η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς, με Μάδεργουελ και Σεντ Μίρεν να συνθέτουν το έτερο ζευγάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x