Σκωτία

Κλείδωσε εξάδα η Νταντί Γιουνάιτεντ

Με έξι παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 32ης και προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Σκωτίας, ενώ η Νταντί Γιουνάιτεντ κλείδωσε την θέση στην εξάδα.

Εκτός έδρας αντιμετώπιζε την Χιμπέρνιαν η Νταντί Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 1-1, στην 32η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας. Με αυτόν τον τρόπο οι γηπεδούχοι κλείδωσαν θέση στην εξάδα της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, καθώς είχαν και την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Η ομάδα του Σον Μαλόνεϊ βρέθηκε από το 10’ πίσω στο σκορ, με τον Ρος Γκράχαμ να ανοίγει το σκορ για την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Η ισοφάριση για την Χιμπέρνιαν ήρθε στο 45+1’ με τον Χάρις Κλαρκ να είναι αυτός που έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να πετύχουν το δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε την νίκη, χωρίς αποτέλεσμα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Μάδεργουελ επιβλήθηκε με 4-2 κόντρα στην Σεντ Μίρεν, η Νταντί έκοψε την φόρα της Αμπερνίν για εξάδα, αφού έμειναν στο 2-2. Η Χάρτς πήρε μια δύσκολη ισοπαλία μέσα στην έδρα της Ρος Κάουντι.



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/4

Μάδεργουελ-Σεντ Μίρεν 4-2
Νταντί-Αμπερντίν 2-2
Ρος Κάουντι-Χαρτς 1-1
Σεντ Τζόνστον-Λίβινγκστον 1-0
Χιμπέρνιαν-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-1

Κυριακή 3/4

Ρέιντζερς-Σέλτικ (14:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x