Σκωτία

Eπίδειξη δύναμης με Τσόλακ για τη Ρέιντζερς, λύτρωσε τη Χιμπέρνιαν ο Πόρτιους

Με οδηγό τον Τσόλακ, η Ρέιντζερς επικράτησε με 4-0 της Σεντ Μίρεν στο «Άιμπροξ» και συνεχίζει το... κυνήγι στη Σέλτικ. Σημαντικές νίκες για Χιμπέρνιαν και Ρος Κάουντι.

Η Ρέιντζερς έκανε αυτό που έπρεπε επικρατώντας με 2-0 εντός έδρας της Σεντ Μίρεν με τον Αντόνιο Τσόλακ να είναι εντυπωσιακός, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές. Νίκη... ανάσα για την Ρος Κάουντι στην έδρα της Λίβινγκστον, «λυτρώθηκε» με Πόρτεους η Χιμπέρνιαν.

Στο Άιμπροξ η Ρέιντζερς υποδέχθηκε την Σεντ Μίρεν, θέλοντας το τρίποντο που θα τη διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από τη Σέλτικ που νωρίτερα επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Σεντ Τζόνστον με γκολ του Γιακουμάκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ, με... δράστη τον συνήθη ύποπτο Αντόνιο Τσόλακ που πέτυχε το 9ο τέρμα του στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Στο ημίωρο, η Ρέιντζερς διπλασίασε τα γκολ της με τον αρχηγό, Τζέιμς Τάβερνιερ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το δεύτερο μέρος επεφύλασσε ακόμα ένα τέρμα για τον Τσόλακ και τη Ρέιντζερς, με τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ να κάνει το 3-0 στο 73'. Ο Σακαλά διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους, που παραμένουν στο -2 από την πρωτοπόρο Σέλτικ.

Στο Εδιμβούργο η Χιμπέρνιαν υποδέχθηκε τη Μάδεργουελ, με τους γηπεδούχους να έχουν διαρκώς την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν διαρκώς. Ωστόσο, στο 67ο λεπτό ο Ράιαν Πόρτιους έκανε το 1-0 «λυτρώνοντας» τη Χιμπέρνιαν, η οποία... σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ρος Κάουντι στην έδρα της Λίβινγκστον. Οι φιλοξενούμενοι που αμύνθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να κάνουν το 0-1 στο 73ο λεπτό με τον Έντουαρντς παίρνοντας μια σημαντική «ανάσα» για τη συνέχεια.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Σάββατο 08/10

Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ 1-2

Λίβινγκστον-Ρος Κάουντι 0-1

Ρέιντζερς-Σεντ Μίρεν 4-0

Χιμπέρνιαν-Μάδεργουελ 1-0

Νταντί Γιουνάιτεντ-Αμπερντίν (20:00)

Κυριακή 09/10
Κιλμάρνοκ-Χαρτς (17:00)


H επόμενη (11η) αγωνιστική

Σάββατο 15/10
Λίβινγκστον-Σεντ Τζόνστον (17:00)
Ρος Κάουντι-Νταντί Γιουνάιτεντ (17:00)
Σέλτικ-Χιμπέρνιαν (17:00)
Σεντ Μίρεν-Κιλμάρνοκ (17:00)

Κυριακή 16/10

Mάδεργουελ-Ρέιντζερς (14:00)
Αμπερντίν-Χαρτς (17:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x