Σκωτία

Στην ισοπαλία… κόλλησε η Ρέιντζερς, σπουδαίο «διπλό» η Αμπερντίν

Στο τέλος έσωσε... την παρτίδα η Ρέιντζερς και έμεινε στο 1-1 με την Λίβινγκστον, ενώ η Αμπερντίν πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Μάδεργουελ με 2-1.

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σκωτίας η Ρέιντζερς έφερε ανύποπτο «χ» κόντρα στην Λίβινγκστον με 1-1. Η Αμπερντίν πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της σκληροτάχυλης Μάδεργουελ με 2-1, ενώ η Σεντ Μίρεν… βύθισε περαιτέρω την Νταντί Γιουνάιτεντ. Κρίσιμη επικράτηση για την Κιλμάρνοκ απέναντι στην Ρος Κάουντι με 1-0.

Και… ευτυχισμένη θα πρέπει να είναι η Ρέιντζερς με τον πόντο που αποκόμισε κόντρα στην Λίβινγκστον (1-1), καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Από το πρώτο σφύριγμα σαφώς η μπάλα ήταν διαρκώς στα πόδια των γηπεδούχων , με την Λίβινγκστον να κλείνεται πίσω και να περιμένει την ευκαιρία της να χτυπήσει. Ευκαιρία που ήρθε στο 4’ με τον Τζοέλ Νουμπλ να ανοίγει το σκορ. Η Ρέιντζερς πίεσε, έκανε φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει και να φέρει το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο.

Η ίδια προσπάθεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να… καταλήξει στα δίχτυα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ότι οι γηπεδούχοι επιχείρησαν 18 σουτ στην αντίπαλη εστία. Την… παγωμάρα από το πρόσωπο των φιλάθλων τους έσβησε ο Τζον Λούστραμ στο 90+1. Παρότι υπήρξαν ακόμα έξι λεπτά για τη λήξη, το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα στο τελευταία σφύριγμα του διαιτητή.

Στον δρόμο των επιτυχιών παρέμεινε η Αμπερντίν, αφού πέρασε από την δύσκολη έδρα της Μέδεργουελ με 2-1.

Νωρίς-νωρίς και συγκεκριμένα στο 4΄ο Μπόγιαν Μιλόβσκι έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους. Μπορεί η κατοχή να άνηκε στην Μέδεργουελ, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν με το μέρος τους τις μεγάλες φάσεις και τις κορυφαίες στιγμές.

Στην επανέναρξη οι γηπεδούχοι στο 55’ με τον Στούαρυ ΜακΚίνστρι έφεραν το ματς σε απόλυτη ισορροπία, παρότι η τελευταία κουβέντα άνηκε στην Αμπερντίν. Στο 68’ ο Ντακ κατόρθωσε να βάλει την ομάδα του εκ νέου μπροστά, σκορ που δεν διαφοροποιήθηκε έως το τέλος.

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Χαρτς-Σέλτικ 3-4
(45’+3’ πεν.-47’-61’ πεν. Σάνκλαντ – 14’ Φόρεστ, 55’ Γιακουμάκης, 59’ Μαέντα, 76’ Τέιλορ)
Κιλμάρνοκ-Ρος Κάουντι 1-0
(20' Άρμστρονγκ)
Μάδεργουελ-Αμπερντίν 1-2
(55' ΜακΚίνστρι - 4' Μιλόβσκι, 68' Ντακ)
Ρέιντζερς-Λίβινγκστον 1-1
(90+1 Λούστραμ - 4' Νουμπλ)
Σεντ Μίρεν-Νταντί Γιουνάιτεντ 2-1
(41΄Έρικσον αυτ., 83' Γκριβ - 58' Φλέτσερ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x