Γενικά

«Λαβωμένη» η Σλάβια ενόψει Παναθηναϊκού, έξαλλος με τον διαιτητή ο Τρπισόφσκι

«Πληγές» άφησε στη Σλάβια Πράγας το ματς με τη Ζλιν. Τρεις παίκτες της τραυματίστηκαν και ο Τρπισόφσκι έχει παράπονα από τον διαιτητή.

Προβλήματα για τη Σλάβια ενόψει Παναθηναϊκού. Η ομάδα της Πράγας επικράτησε 4-1 της Ζλιν, αλλά δεν κύλησαν όλα ομάδα στο παιχνίδι για την ίδια.

Ο προπονητής της, Γίντριχ Τρπισόφσκι, έχει παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς θεωρεί ότι επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να παίξουν σκληρά. Η Ζλιν ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι, αλλά ο τεχνικός της Σλάβιας ανέφερε ότι αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί πολύ νωρίτερα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου αποκόμισαν τραυματισμό τρεις παίκτες της. Ο ένας είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Έβερτον, για τον οποίο σχολίασε «φαίνεται αρκετά άσχημο».

Σε ό,τι αφορά τα άλλα δύο προβλήματα είναι ο μέσος Σέβτσικ και ο εξτρέμ Ουσόρ, ενώ από τη στιγμή που υπάρχει ούτως ή άλλως θέμα με τον Σορ, ο «πονοκέφαλος» για τον Τρπισόφσκι ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με το «τριφύλλι» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League γίνεται πιο σοβαρός. Διότι οι λύσεις μεσοεπιθετικά λιγοστεύουν αισθητά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x