Γενικά

Έφαγε… φιλική τεσσάρα η Σλάβια Πράγας!

Την «βαριά», αν και… φιλική, ήττα με 4-2 από την Λίσεν γνώρισε η Σλάβια Πράγας σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, σήμερα (24/07) το απόγευμα.

Δέκα ημέρες πριν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που έπαιξε φιλικό ματς. Αντιθέτως, κάτι ανάλογο έγινε και από την πλευρά της Σλάβια Πράγας, που μόνο με… θαύμα δεν θα περάσει το εμπόδιο της Σεντ Ζόζεφς, πριν υποδεχτεί το «τριφύλλι» στις 4 Αυγούστου.

Ωστόσο, η τσεχική ομάδα γνώρισε την εντός έδρας ήττα και μάλιστα με 4-2 από τη Λίσεν! Με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πίσω στο σκορ μόλις στο 2’, με το αυτογκόλ του Σέβτσικ και να δέχονται νέο τέρμα στο 23ο λεπτό από τον Ματόχα.

Η Σλάβια κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τα γκολ των Τετσλ και Ίχα, στο 36’ και στο 83’ αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Ματόχα έκανε το 2-3 στο 88’ και ο Σουμπέρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ δύο λεπτά μετά.

Η σύνθεση της Σλάβια
: Κόλαρ, Γιούρασεκ, Κατσαράμπα, Χρομάντα, Σχραντς, Ολαγίνκα, Σέβτσικ, Βαλέντα, Πρόβοντ, Φίλα, Τετσλ. Αλλαγές: Μάσοπουστ, Πλάβσιτς, Γιουρέτσκα, Λινγκρ και Ίχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x