Γενικά

Έριξε… ντόρτια πριν τον Παναθηναϊκό η Σλάβια

Άνετη νίκη με 4-1 για τη Σλάβια Πράγας επί της Ζλιν πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Σεφτέ στις νίκες για τη Σλάβια Πράγας στο πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League επικράτησαν 4-1 της Ζλιν εντός έδρας, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο.

Στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 1-0 από τη Χράντετς, η οποία είχε καταφέρει να την «μπλοκάρει». Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι από το 70’ λόγω αποβολής του Προτσάζκα με δύο κίτρινες, με επτά αλλαγές στο αρχικό σχήμα τους οι γηπεδούχοι.

Πλέον, η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι μπορεί να στρέψει την προσοχή της στη ρεβάνς της Πέμπτης με το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο, στην οποία πηγαίνει με κάβα το υπέρ της 2-0. Η Σλάβια μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Ίχα στο 9ο λεπτό, ενώ στο 31’ ο Γιούρασεκ βρήκε δίχτυα.

Στο 49’ ο Γιαβό μείωσε σε 2-1, αλλά στην τελική ευθεία η Σλάβια εξαργύρωσε την ανωτερότητά της, εκμεταλλευόμενη και την αποβολή των φιλοξενούμενων. Ο Σρανζ, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στους «πράσινους», βρήκε δίχτυα στο 85’, ενώ ο Γιούρασεκ παρότι αμυντικός ζευγάρωσε τα τέρματά του στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x