Γενικά

Τελείωσε τη δουλειά με ισοπαλία στη Σόφια και «βλέπει» Τρέντσιν ο Παναθηναϊκός

Ισόπαλος 2-2 με την Σλάβια Σόφιας αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του νικηφόρου 8-0 της Λεωφόρου και πλέον ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Τρέντσιν για την επόμενη φάση του Youth League.

Σε μια αναμέτρηση τυπικού χαρακτήρα - μετά το 8-0 της Λεωφόρου- η Κ19 του Παναθηναϊκού ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σλάβια Σόφιας στη Βουλγαρία και ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με την Τρέντσιν από τη Σλοβακία για την 2η φάση του Υοuth League.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου επιχείρησε να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ελέω και των απουσιών του Μπιλάλ και του Φρόκου που έμειναν στην Αθήνα για αποφόρτιση. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με σκόρερ τον Σοράκοφ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λίλο για το 1-0. Η συνέχεια βρήκε τη Σλάβια να χάνει ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να απειλήσει σημαντικά με το 1-0 να είναι το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έφτασαν μετά από μόλις τρία λεπτά στο γκολ της ισοφάρισης με... δράστη τον Θανάση Νταμπίζα που έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι του Ιβάν Ιβανόφ, προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως ο Καλοσκάμης στο 71ο λεπτό έκανε 2-1 για τον Παναθηναϊκό ανατρέποντας το σκορ. Η Σλάβια μετά το γκολ, δεν τα παράτησε και ισοφάρισε στο 80ο λεπτό με τον Βελίτσκοφ που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο 12 λεπτά νωρίτερα.

H ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου, θα αντιμετωπίσει στην δεύτερη φάση του Youth League τη σλοβακική Τρέντσιν που συνέτριψε με 4-0 την Ζαλγκίρις Βίλνιους στη ρεβάνς του 2-1 των Λιθουανών στο πρώτο ματς.




Οι ενδεκάδες των ομάδων:


Σλάβια Σόφιας (Ι. Ιβανόφ): Ίλιεφ (Τ), Ν.Ντολαπσίεφ (68' Βελίτσκοφ), Π. Ντολαπσίεφ, Κόλεφ (89' Μίχοφ), Ατανάσοφ, Ναϊντένοφ, Πετρόφ, Ενγκέν-Ντο, Ράιτσεφ, Σοράκοφ, Ντιμιτρόφ (68' Στόινεφ)

Παναθηναϊκός (Β. Σάμιος): Λίλο (Τ), Τσεβάς (75' Κάτρης), Παυλάκης, Πιτσώτης (75' Ποπιέλα), Προδρομίτης, Καλοσκάμης (77' Ζεϊμπέκης), Λιατίφης, Συμεωνίδης (69' Βαγιαννίδης), Βολάκης (75' Καλός), Λάζαρης, Νταμπίζας

Επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x