Ελλάδα

Σνάιντερ: «Αποτύχαμε με την Ελλάδα»

Την πρώτη νίκη στην ιστορία της απέναντι στην Ολλανδία πέτυχε η Εθνική μας, με τον Γουέσλι Σνάιντερ να κάνει λόγο για αποτυχία των «οράνιε».

Αρκετά ενθαρρυντική ήταν η εικόνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ολλανδία, με τους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε να δείχνουν ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, ενόψει της αναμέτρησης με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Αντίθετα, η Ολλανδία προβλημάτισε για ακόμα μία φορά, αφού δεν κατάφερε να ικανοποιήσει, αφού προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ.

Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του ο Γουέσλι Σνάιντερ, που έκανε λόγο για αποτυχία στη διαχείριση του ματς από τους «οράνιε».

«Θέλεις ένα καλό αποτέλεσμα για να πας με καλή ψυχολογία στην Σουηδία. Ξέρεις πως το ματς με την Ελλάδα δεν είναι για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά. Αφού προηγηθήκαμε 1-0 θα έπρεπε να περιμένουμε την αντίδραση της Ελλάδας. Αποτύχαμε» ήταν το σχόλιο του Σνάιντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x