Γενικά

Σνάιντερ: «Όλοι οι Ισπανοί πανηγύριζαν το Μουντιάλ και ο Ράμος ήρθε να πιεί μια μπύρα μαζί μου»

Ένα περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ του 2010 θυμήθηκε σε συνέντευξη του, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Σε μια κίνηση του Σέρχιο Ράμος μετά τη λήξη του τελικού του Μουντιάλ του 2010 που δεν θα ξεχάσει ποτέ, αναφέρθηκε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στο ισπανικό «Relevo» για την εκπληκτική πορεία της Ολλανδίας που έφτασε μέχρι τον τελικό, ο 38χρονος θυμήθηκε την αξία αναφοράς στάση του Ισπανού αμυντικού να πάει να πιεί μια μπύρα μαζί του, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του, πανηγύριζαν την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Κάποιοι ήταν ήρεμοι, είχαν μεγάλη ομάδα. Το να χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι, τρία λεπτά πριν από τα πέναλτι, ήταν πολύ δύσκολο. Ο Σέρχιο Ράμος, όταν όλη η ομάδα του πανηγύριζε, ήρθε μαζί μου στα αποδυτήριά μου. Κάθισε δίπλα μου, στο πάτωμα και ήπιε μια μπύρα μαζί μου. Έμεινε μαζί μου για σχεδόν 45 λεπτά και δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό. Μιλήσαμε για τα πάντα, ήξερε πόσο λυπημένος ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Όταν με ρωτούν για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το πρώτο πράγμα που θυμάμαι» ήταν τα λόγια του Σνάιντερ για τον Σέρχιο Ράμος, δύο παίκτες που συνυπήρξαν στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2007 έως το 2009.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x