Γενικά

Σοκ στη Μίντιλαντ: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική ασθένεια ο Όλσον!

Ώρες αγωνίας στην Μίντιλαντ, καθώς ο Σουηδός χαφ, Κρίστοφερ Όλσον, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλική ασθένεια.

Παγωμάρα στη Μίντιλαντ!

Όπως έγινε γνωστό από Μέσα ενημέρωσης της Δανίας και της Σουηδίας, ο έμπειρος αμυντικός μέσος της ομάδας, Κρίστοφερ Όλσον, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στις 20 Φεβρουαρίου!

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Όλσον, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους, όπου διαγνώσθηκε με εγκεφαλική ασθένεια ο τύπος της οποίας δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί, αλλά δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τραυματισμό, ούτε προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες.

Στην ανακοίνωση της η Μίντιλαντ, καλεί τον κόσμο αλλά και τα ΜΜΕ της χώρας, να δείξουν κατανόηση και διακριτικότητα, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενημερώσεις έως ότου προκύψουν σημαντικές νέες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Μια ομάδα κορυφαίων ιατρικών εμπειρογνωμόνων της Δανίας εργάζεται επί του παρόντος σκληρά για να κάνει μια διάγνωση και να ξεκινήσει τη σωστή θεραπεία. Από τη νοσηλεία, ο Κρίστοφερ περιβάλλεται από την οικογένειά του και μέλη του προσωπικού της Μίντιλαντ και νοσηλεύεται από ειδικούς στον τομέα. Η Μίντιλαντ προτρέπει το κοινό να δείξει σεβασμό και κατανόηση, ώστε να δοθεί στον Κρίστοφερ, στην οικογένειά του και στους γιατρούς η απαραίτητη ψυχική ηρεμία για να εξασφαλίσουν τη θεραπεία και την ανάρρωσή του όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλοι στη Μίντιλαντ είναι φυσικά βαθιά επηρεασμένοι από την ξαφνική ασθένεια του Κρίστοφερ και οι σκέψεις μας και η πλήρης υποστήριξή μας πηγαίνουν στον ίδιο και την οικογένειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x