Κύπρος

Ηττα σοκ για την Ομόνοια

Η Ομόνοια έχασε απρόοπτα από τον Εθνικό Άχνας, ενώ το Παραλίμνι επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Λεμεσού. Η Πάφος, από την άλλη, πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού με 2-0.

Η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κύπρου κύλησε με αρκετές ανατροπές, καθώς η Ομόνοια ηττήθηκε στην έδρα της με 1-2 από τον Εθνικό Άχνας, όπως και ο Απόλλων Λεμεσού 0-1 από το Παραλίμνι. Στο άλλο ματς, η Πάφος νίκησε την ΑΕΛ Λεμεσού με 2-0.

Ομόνοια Λευκωσίας-Εθνικός Άχνας 1-2
Με ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποιο τέρμα, η Ομόνοια υποδέχτηκε για τη 19η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και ηττήθηκε από τον Εθνικό Άχνας με 1-2.

Η νίκη αυτή των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά σημαντική, καθώς πανηγύρισαν ύστερα από 13 ολόκληρες αγωνιστικές.

Το πρώτο μέρος του αγώνα κύλησε χωρίς να πετύχει καμία ομάδα τέρμα, με τον Εθνικό στο 59΄να ανοίγει το σκορ με τον Χριστοφή. Ύστερα από εκτέλεση πέναλτι, όμως, η Ομόνοια ισοφάρισε στο 74΄με τον Ντάρμπισαϊρ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Εθνικός κέρδισε και αυτός πέναλτι και στο 77΄ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Απόλλων Λεμεσού-Παραλίμνι 0-1
Το Παραλίμνι πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0, αφού άντεξε στην πίεση, βγαίνοντας στην αντεπίθεση και παίρνοντας 18 βαθμούς.
Τόσο το πρώτο μέρος, όσο και στο δεύτερο, ο Απόλλων πίεζε αρκετά την ομάδα του Αυγουστή, με σημαντική ευκαιρία στο 42΄όταν ο Παπουλής δεν κατάφερε να σκοράρει σε μια κενή εστία. Στο 72, ήρθε το νικητήριο γκολ με τον Βαρέλα, μετά από ένα συρτό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, με το ματς να τελειώνει με αυτό το σκορ.

Πάφος-ΑΕΛ Λεμεσού 2-0
Σπουδαία νίκη πήρε η Πάφος στην έδρα της με 2-0 κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, πανηγυρίζοντας δεύτερη σερί νίκη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι σταμάτησαν τις επιτυχίες και έκαναν… πισωγύρισμα.

Το γκολ ήρθε στο 44' με πλασέ του Ράκλες, ύστερα από ασίστ του Παναγιώτου.

Οι γηπεδούχοι πήγαν με προβάδισμα ενός τέρματος στην ανάπαυλα, ενώ και το δεύτερο μέρος κύλησε με την Πάφο να πιέζει και να δημιουργεί φάσεις. Στο 76, ΄ο Βα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας ου, ύστερα από ασίστ του Ράκελς. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η ΑΕΛ πίεσε, χωρίς, ωστόσο, να γίνει επικίνδυνη και με την Πάφο ομάδα να αναδεικνύεται νικήτρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x