Oλλανδία

Ταλέντο του μήνα ο Σορετίρε στην Ολλανδία

Σημαντική διάκριση για τον Σόλα Σορετίρε, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στην Eredivisie τον Ιανουάριο κέρδισε το βραβείο «Johan Cruijff Talent».

Βραβείο για τον Σολα Σορετίρε στην Ολλανδία. Ο 21χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός της Τσβόλε, ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ κι αγωνίζεται ως δανεικός στην ολλανδική ομάδα, ήταν ο νικητής του βραβείου «Johan Cruijff Talent» για τον Γενάρη, διάκριση που αφορά τον κορυφαίο νεαρό παίκτη κάθε μήνα στο πρωτάθλημα της «χώρας της τουλίπας».

Αυτό συνοδεύεται από το ποσό των 2.500 ευρώ, ενώ 5.000 ευρώ δωρίζονται στο «Johan Cruyff Foundation».

Ο 21χρονος άσος είχε 4 γκολ τον πρώτο μήνα του 2026 κι έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Τσβόλε που πετυχαίνει τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων μέσα στον ίδιο μήνα.

Συνολικά, ο Σορετίρε σε 18 συμμετοχές στην Eredivisie έχει 5 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x