Στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Μπαρτσελόνα ενόψει της επόμενης σεζόν αναφέρθηκε ο Λουίς Σουάρες, σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στην «Mundo Deportivo».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε για τον αν ενοχλεί τους ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» οι συνεχείς αναφορές για τον Λαουτάρο Μαρτίνες απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι, το αντίθετο. Είναι ένας παίκτης που έχει εξαιρετική απόδοση στην Ιταλία, κάτι που δεν είναι εύκολο όταν έρχεσαι από την Αργεντινή. Είναι ένας νεαρός παίκτης που πρέπει να έχει έμπειρους ανθρώπους στο πλευρό του. Δεν είναι εύκολο να έρθεις στην “Μπάρσα” και να παίξεις έτσι. Κάποιος πρέπει να σου μάθει διαφορετικές έννοιες, εδώ, στις οποίες δεν έχεις συνηθίσει. Κάποιος βέβαια είναι πάντα εδώ για να βοηθήσει όλους τους καινούργιους».

Το όνομα του Νειμάρ, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο με τον Ουρουγουανό να αναφέρει: «Το πρόβλημα είναι για τον προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Είναι σπουδαίοι παίκτες και ο Νεϊμάρ και ο Λαουτάρο. Είναι ευπρόσδεκτοι στον σύλλογο. Όλοι ξέρουν τι είδους παίκτης είναι ο Νειμάρ και η αγάπη που έχει αυτός ο σύλλογος για εκείνον».

Επιμέλεια: Τάσος Μακαρατζής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube