Ισπανία

Σουάρες για Λαουτάρο και Νειμάρ: «Τίποτα στο ποδόσφαιρο δεν είναι αδύνατο»

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα, και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο Νειμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι συμπαίκτες του χρόνου.

Στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Μπαρτσελόνα ενόψει της επόμενης σεζόν αναφέρθηκε ο Λουίς Σουάρες, σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στην «Mundo Deportivo».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε για τον αν ενοχλεί τους ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα» οι συνεχείς αναφορές για τον Λαουτάρο Μαρτίνες απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι, το αντίθετο. Είναι ένας παίκτης που έχει εξαιρετική απόδοση στην Ιταλία, κάτι που δεν είναι εύκολο όταν έρχεσαι από την Αργεντινή. Είναι ένας νεαρός παίκτης που πρέπει να έχει έμπειρους ανθρώπους στο πλευρό του. Δεν είναι εύκολο να έρθεις στην “Μπάρσα” και να παίξεις έτσι. Κάποιος πρέπει να σου μάθει διαφορετικές έννοιες, εδώ, στις οποίες δεν έχεις συνηθίσει. Κάποιος βέβαια είναι πάντα εδώ για να βοηθήσει όλους τους καινούργιους».

Το όνομα του Νειμάρ, ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο με τον Ουρουγουανό να αναφέρει: «Το πρόβλημα είναι για τον προπονητή, ο οποίος θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις. Είναι σπουδαίοι παίκτες και ο Νεϊμάρ και ο Λαουτάρο. Είναι ευπρόσδεκτοι στον σύλλογο. Όλοι ξέρουν τι είδους παίκτης είναι ο Νειμάρ και η αγάπη που έχει αυτός ο σύλλογος για εκείνον».

Επιμέλεια: Τάσος Μακαρατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x