Ισπανία

Σουάρες: Απέχει τέσσερα γκολ από το χρηματικό μπόνους

Αν σημειώσει ακόμη 4 γκολ στο πρωτάθλημα, ο Ουρουγουανός θα εισπράξει το συμφωνημένο μπόνους από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετακινήθηκε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και ηγείται της προσπάθειας των «ροχιμπλάνκος» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που πλέον είναι εφικτό, αφού η Ατλέτικο βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά από την Ρεάλ και 10 από την Μπαρτσελόνα, με παιχνίδι λιγότερο.

Ο λόγος για τον ηγέτη της επιθετικής γραμμής της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός σκοράρει με μεγάλη συνέπεια και είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του μπόνους σκοραρίσματος που συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος έφτασε τα 11 γκολ σε 14 αναμετρήσεις, με τα 2 που πέτυχε κόντρα στην Έϊμπαρ, και θέλει ακόμα τέσσερα για να δει τον λογαριασμό του να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Στο συμβόλαιο
που υπέγραψε, όπως αναφέρει η ισπανική Marca, υπάρχει χρηματικό μπόνους για την επίτευξη 15 γκολ από τον Ουροπυγουανό, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ κοντινό, αλλά και ακόμη μεγαλύτερο μπόνους αν σκοράρει 20 φορές. Τον αριθμό των 20 γκολ, άλλωστε, τον έφτασε ο Ουρουγουανός στις 4 από τις 6 σεζόν του στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x