Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός μπακ στους εκπροσώπους του Τύπου

Για την πρώτη του εμπειρία: «Είδα ότι πολύς κόσμος ήρθε σήμερα, σε ένα φιλικό ματς. Είμαι εντυπωσιασμένος. Ανυπομονώ για το επίσημο ματς. Ήταν ένα φιλικό ματς, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε, ήταν σημαντικό. Σε μία εβδομάδα παίζουμε επίσημο ματς και μέσα από αυτές τις νίκες χτίζεται ο χαρακτήρας της ομάδας».

Για τη συνεργασία του με τον Φετφατζίδη: «Ήταν το πρώτο ματς, έπρεπε να δω τις κινήσεις όλων. Χρειάζεται χρόνος για να τους μάθω, με μία εβδομάδα ακόμα προπονήσεων θα είναι καλύτερα. Σήμερα περισσότερο είχα το μυαλό μου στην άμυνα. Ήταν σημαντικό για μένα. Με τον καιρό θα βοηθήσω και επιθετικά».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα και το γεγονός πως έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση: «Είμαι εδώ γιατί είμαι επαγγελματίας. Σήμερα έτρεξα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ένιωσα την ζέστη, γιατί έχει αρκετή εδώ, το ανώτερο 25 βαθμούς στην Σουηδία. Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου».

Για το τι θα παίξει ρόλο με γνώμονα την εμπειρία του στα ματς με την ΑΕΛ: «Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάξεις πρώτα την άμυνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουμε την ποιότητα. Αν είμαστε συμπαγής στην άμυνα, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης