Γενικά

Βασιλικές και πρωθυπουργικές υποκλίσεις για Ζλάταν στη Σουηδία

Η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρωθυπουργός της Σουηδίας υποκλίθηκαν στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Το τέλος της σπουδαίας καριέρας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι η είδηση που κυριαρχεί στην επικαιρότητα της Σουηδίας, αφού ο 41χρονος άσος υπήρξε κάτι παραπάνω από ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής για την χώρα.

Η πριγκίπισσα Βικτώρια και ο πρωθυπουργός της Σουηδίας υποκλίθηκαν στον «Ίμπρα». Η πρώτη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τα παιδιά της να φορούν φανέλες του Ζλάταν. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ζλάταν για όσα έκανε για το σουηδικό ποδόσφαιρο και την Σουηδία. Μια από τις σπουδαιότερες καριέρες όλων των εποχών. Είμαστε γεμάτοι θαυμασμό και ευγνωμοσύνη για σένα», αναφέρει.



Ο δε πρωθυπουργός της χώρας, Ουλφ Κρίστερσον, επίσης μέσα από τα social media υποκλίθηκε στον Ιμπραΐμοβιτς, «Έβαλες πλέον τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια στο συρτάρι, αλλά θα παραμείνεις στις καρδιές των Σουηδών και στην αθλητική ιστορία της χώρας μας. Ο Ζλάταν δεν είναι μόνοι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Σουηδίας στην ιστορία, αλλά γενικότερα σε όλο τον κόσμο. Ένας περήφανος Σουηδός. Ένα πρότυπο και μια πηγή έμπνευσης για πολύ κόσμο. Σε ευχαριστούμε Ζλάταν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x