Ελλάδα

Βόμβα από Ελλάς Σύρου: Παίρνει Σουμπίνιο!

Τον Σουμπίνιο ετοιμάζεται να κάνει δικό της η Ελλάς Σύρου!

Έτοιμη να πυροδοτήσει τη μεγαλύτερη μεταγραφική βόμβα της ιστορίας της με τον Σουμπίνιο είναι η Ελλάς Σύρου, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται σήμερα στη Σύρο είναι και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί από την ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Μαρινάλντο Σίσερο Ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό του Εθνικού. Την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Ακολούθησαν Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος, ενώ έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν, όπου αγωνίστηκε μια τριετία στην Καραμπάγκ.

Το 2016 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ατρόμητο, από όπου δόθηκε δανεικός στη συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου αγωνίστηκε μέχρι το Νοέμβριο του 2018 πριν επιστρέψει στη Βραζιλία. Πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, ενώ πέρυσι ξαναφόρεσε τη φανέλα του Εθνικού.

Η μεταγραφή του Σουμπίνιο ήταν διακαή πόθος του προέδρου της ομάδας, αναφέρει το δημοσίευμα, ο οποίος ήθελε να τον κάνει δώρο στους φιλάθλους, που ακολουθούν την Ελλάς Σύρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x