Ισπανία

Σούπερ Κόπα: Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο για τον πρώτο τίτλο στην Ισπανία

Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο αναμετρώνται απόψε στη Σεβίλλη στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Ερωτηματικό η παρουσία του Μέσι.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται απόψε στην Ισπανία (22:00). Στο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης μονομαχούν Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Οι «μπλαουγκράνα» ξεπέρασαν στα πέναλτι το εμπόδιο της Ρεάλ Σοσιεδάδ παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αρχικά θεωρείτο δεδομένο πως θα λείψει και από τον τελικό, ωστόσο χθες προπονήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς και η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη στιγμή. Αν τα καταφέρει, θα τον πλαισιώσουν οι Ντεμπελέ και Γκριεζμάν στην τριπλέτα της επίθεσης. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Κουτίνιο και Φάτι. Οι Βάσκοι έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας τη Ρεάλ (2-1) και θέλουν να ολοκληρώσουν τον άθλο. Ο Μαρθελίνο δεν υπολογίζει στους Ουνάι Λόπες, Πέρου Νολασκοάιν και Γιούρι.

Η «Μπάρτσα», πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις, θέλει τον τίτλο που θα αποτελεί τον πρώτο για τον Ρόναλντ Κούμαν αλλά και 13 παίκτες του ρόστερ της. Η Μπιλμπάο διεκδικεί τον τρίτο τίτλο Σούπερ Καπ στην ιστορία της και πρώτο μετά από αυτόν του 2015, όταν σε διπλό τελικό επικράτησε της Μπαρτσελόνα (4-0 το πρώτο ματς, 1-1 το δεύτερο).

Πιθανές συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Λανγκλέ, Άλμπα, Ντεστ, Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν.

Μπιλμπάο (Μαρθελίνο): Ουνάι Σιμόν, Ουνάι Νούνιες, Ινίγκο Μαρτίνες, Μπαλενθιάγκα, Κάπα, Ντάνι Γκαρσία, Ουνάι Βενσεδόρ, Ντε Μάρκος, Μουνιάιν, Γουίλιαμς, Ραούλ Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x