Oλλανδία

«Λύγισε» την Σπάκενμπεργκ και περιμένει αντίπαλο στον τελικό η Αϊντχόφεν

Η Σπάκενμπεργκ δεν είχε «Άγιο» και το πλήρωσε! Η Σπάκενμπεργκ απείλησε την Αϊντχόφεν όμως η ποιότητα των φιλοξενούμενων ήταν αρκετή για τους δώσει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ολλανδίας (1-2).

Δεν μασάει από θαύματα η Αϊντχόφεν! Η ομάδα του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έσβησε το όνειρο της πεισματάρας Σπάκενμπεργκ επικρατώντας 2-1 και πήρε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ολλανδίας για δεύτερη διαδοχική σεζόν!

Ο Γκουτιέρες στο 43' και ο Φαν Άανχολτ τα γκολ για την PSV που θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της για τον τελικό της 30ης Απριλίου, από το σούπερ ντέρμπι της Φέγενοορντ με τον Άγιαξ.

Σπουδαία εμφάνιση από την «σταχτοπούτα» του θεσμού Σπάκενμπεργκ που στο πέρασμα της απέκλεισε Χρόνινχεν και Ουτρέχτη.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ήταν εκείνη στο 33' όταν ο Φαν Άανχολτ έκανε την στραβή κίνηση στην περιοχή, εξαπέλυσε το δυνατό σουτ, όμως ο Ντάμεν απέκρουσε. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκουτιέρες να επωφελείται από τις κόντρες και να πλασάρει για το 0-1 που έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο. Ο Τσάβι Σίμονς, με τρομερή ενέργεια πέρασε δύο ποδοσφαιριστές, πάσαρε στον Φαν Άανχολτ που δεν αστόχησε γράφοντας το 0-2.

Η Σπάκενμπεργκ κατάφερε ωστόσο να μπει στο ματς και πάλι με τον Ντουέιν Γκριν να βρίσκει δίχτυα με όμορφο τελείωμα για το 1-2 το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Το 11ο Κύπελλο της ιστορίας της θα διεκδικήσει η Αϊντχόφεν στις 30 Απριλίου εκεί που θα περιμένει την Φέγενοορντ ή τον Άγιαξ που θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 5 Απριλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x