Ιταλία

Σπαλέτι: «Για μένα, οι Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν στη Νάπολι»

Την αισιοδοξία ότι ο Κώστας Μανωλάς και ο Λορέντζο Ινσίνιε (το μέλλον του οποίου στη Νάπολι επίσης θεωρείται αμφίβολο) εξέφρασε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Πεπεισμένος ότι ο Κώστας Μανωλάς θα παραμείνει στη Νάπολι εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Την ώρα που οι πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία θέλουν τον Έλληνα στόπερ να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, ο τεχνικός των «παρτενοπέι» δήλωσε αισιόδοξος ότι εκείνος, αλλά και ο Λορέντζο Ινσίνιε, θα παραμείνουν στην ομάδα του.

«Ο Ινσίνιε να είναι ενοχλημένος; Πάντα έρχεται χαμογελαστός και έτοιμος να βοηθήσει. Οι φημολογίες στην αγορά δεν αφορούν αυτό το θέμα. H Serie A είναι όνειρο για όλους και δεν μας απασχολεί το τι γίνεται ή λέγεται στην αγορά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σπαλέτι, έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Βενέτσια. Και συνέχισε:

«Όταν ήρθα εδώ προσωπικά περίμενα ότι ο Ινσίνιε και ο Μανωλάς θα είναι μέλη της ομάδας. Δύο παίκτες που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητά της. Εάν είμαι σίγουρος ότι θα τους έχω; Για μένα ναι, γιατί όχι. Για μένα Μανωλάς και Ινσίνιε μένουν. Πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι».

.....

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x