Ιταλία

Ο Σπαλέτι κατέκτησε το πρώτο σκουντέτο της καριέρας του!

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα, αλλά μόλις τώρα κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του στην Ιταλία.

Έγραψε τη δική του ιστορία στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο πολύπειρος τεχνικός κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σκουντέτο της καριέρας του μετά από… 30 χρόνια καριέρας στους πάγκους και έχοντας φτάσει ορισμένες φορές κοντά σε αυτό, όπως για παράδειγμα με τη Ρόμα.

Παρόλα αυτά, το φετινό δεν το έχανε! Ο Σπαλέτι έβαλε στο παλμαρέ του το πρωτάθλημα της Ιταλίας που του έλειπε, όντας πλέον και ο γηραιότερος τεχνικός στη χώρα που σηκώνει το εν λόγω τρόπαιο.

Ο Σπαλέτι έχει κατακτήσει Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας, ενώ έχει κατακτήσει πρωτάθλημα αλλά εκτός της χώρας του. Συγκεκριμένα, είχε σηκώσει το πρωτάθλημα στη Ρωσία όταν ήταν προπονητής της Ζενίτ.

Με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να δικαιώνεται για τους κόπους τόσων χρόνων και να αποτελεί και μια προσωπική δικαίωση αυτός ο τίτλος με τη Νάπολι, η οποία ανέβηκε στην κορυφή της Ιταλίας μετά από 33 χρόνια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x