Oλλανδία

«Χαστούκι» της Σπάρτα Ρότερνταμ στην Ουτρέχτη και ραντεβού με Τβέντε για την έξοδο στο Conference!

Η Σπάρτα Ρότερνταμ κέρασε... φαρμάκι την Ουτρέχτη του Δουβίκα και του Μπάρκα αποκλείοντας την από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο Δουβίκας έμεινε «άσφαιρος» και η Σπάρτα Ρότερνταμ βλέπει Ευρώπη! Η ομάδα του λιμανιού εκμεταλλεύθηκε το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς και μετά το 1-1 στην έδρα της κατάφερε να οδηγήσει το ματς στη διαδικασία των πέναλτι όπου και πήρε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs.

Νωρίτερα η Τβέντε έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Χέρενφεν επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο «Ντε Γκρολς». Οι «κόκκινοι» τελείωσαν τη δουλειά από το πρώτο μέρος αφού βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0. Ο Φλαπ άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Πρέπερ να κάνει το 2-0 στο 22' και τον Μπρένετ να βάζει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0 στο 45'. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε στο 68' ο Μισιτζάν διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Λίγη ώρα αργότερα η Σπάρτα Ρότερνταμ έκλεινε ραντεβού με την ιστορία της κερνώντας... πίκρα την Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα και του Βασίλη Μπάρκα. Η ομάδα του Μόρις Στάιν μετά τη σπουδαία της νίκη στο πρώτο ματς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο δέκα λεπτά πριν το τέλος του ματς με τον Βίρχεβερ να ανοίγει το σκορ και να οδηγεί το ματς στην παράταση. Εκεί η Ουτρέχρη δεν κατάφερε να πετύχει και το δεύτερο πολυπόθητο τέρμα με την αναμέτρηση να οδηγείται στα πέναλτι.

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία ο Μπούερς και ο Φαν ντερ Χόρν αστόχησαν στο τέταρτο και το έκτο πέναλτι με την Ουτρέχτη να κλείνει ραντεβού με την Τβέντε στον τελικό του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x