Γενικά

Κέρδισε το ντέρμπι και το σήκωσε η Σπαρτάκ Μόσχας!

Κυπελλούχος Ρωσίας αναδείχθηκε η Σπάρτακ Μόσχας, μετά την επικράτηση με 2-1 επί της Ντιναμό Μόσχας στον τελικό.

Η Σπαρτάκ Μόσχας επικράτησε με 2-1 επί της Ντιναμό Μόσχας και κατέκτησε το 4ο Κύπελλο Ρωσίας, και 14ο συνολικά στην ιστορία της ( μαζί με τα Κύπελλα ΕΣΣΔ).

Σε έναν εντυπωσιακό τελικό, η τυπικά γηπεδούχος Σπαρτάκ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, χάρη στο εξαιρετικό τελείωμα του Αλεξάντερ Σομπόλεβ στο 10ο λεπτό, ωστόσο χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να μετρήσει.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να γίνει κάτι σημαντικό. Στο δεύτερο 45λεπτο του αγώνα, η Ντιναμό Μόσχας μπήκε πιο δυναμικά και κατάφερε στο 55’ να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ζακχαριάν να γράφει το 1-1.

Στο 63ο λεπτό ο Κουίνσι Πρόμες έκανε την πρώτη του προειδοποιητική του βολή, όταν με την κεφαλιά του έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει. Εννιά λεπτά αργότερα, κατάφερε να βγει τετ-α-τετ απέναντι στον Λέστσουκ και να κάνει το 2-1 για την Σπαρτάκ Μόσχας.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Ντιναμό Μόσχας κέρδισε ένα πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Φόμιν που τελικά έγινε ο μοιραίος παίκτης του τελικού, καθώς δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομάδα του και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x