Πορτογαλία

Σπόρτινγκ για Κουλούρη!

Στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ της Super League, Ευθύμης Κουλούρης, όπως αναφέρει η έγκυρη «Abola». Ποια είναι τα δεδομένα.

Ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ευθύμη Κουλούρη αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «Abola», η οποία έχει μάλιστα σχετικό «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδό της.

Τα «λιοντάρια» έχουν ανανεώσει τη λίστα τους για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, καθώς δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες που κάνουν από το καλοκαίρι και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα το όνομα του Έλληνα φορ έχει… πέσει στο τραπέζι.

Για τον πρώτο σκόρερ (8 γκολ/9 ματς) της Super League, που αγωνίζεται στον Ατρόμητο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έχουν γίνει διερευνητικές επαφές από τη Σπόρτινγκ, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα.

inner

Πάντως, η κατάσταση δεν είναι απλή, διότι ο «δικέφαλος του Βορρά» αξιώνει 7 εκατ. ευρώ και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση από την άλλη πλευρά για να δοθεί το συγκεκριμένο ποσό. Οπότε, εξετάζεται το ενδεχόμενο να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ο νεαρός επιθετικός και πιθανόν να μπει ρήτρα για μελλοντική αγορά.

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x