Πορτογαλία

«Τέζαρε» την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και έκλεισε το μάτι στην Πόρτο η Μπράγκα!

Σε μια απίστευτη ματσάρα με τρομερό φινάλε, η Μπράγκα έκανε... κηδεία μέσα στο σπίτι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-2) και έδωσε την ευκαιρία στην Πόρτο να ξεμακρύνει στην κορυφή!

Απίθανα πράγματα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αφού για την 19η αγωνιστική, η Μπράγκα πήρε σπουδαίο «διπλό» με ανατροπή μέσα στη Λισαβόνα επί της Σπόρτινγκ (1-2), με την Πόρτο να χαμογελά, αφού αύριο με νίκη ξεφεύγει στο +5! Οι γηπεδούχοι παρέμειναν έτσι στους 48 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, ενώ οι τρομεροί φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 35 και την τέταρτη θέση.

Όσον αφορά τα γκολ, ο Γκονσάλβες έδωσε προβάδισμα στη Σπόρτινγκ στο 24', με την Μπράγκα να μην δείχνει ικανή να αντιδράσει. Ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, αφού με το πέναλτι του Γκαλένο στο 52' και το απίθανο σουτ του Γκόρμπι στο 96', πήρε τη νίκη!

Δύο ακόμα μεγάλες εκτός έδρας νίκες είχαμε ωστόσο και στα ματς που έγιναν νωρίτερα μέσα στη μέρα, μιας και η Σάντα Κλάρα «απέδρασε» από το γήπεδο της Αρούκα (0-2), ενώ Βιζέλα έφυγε με το «διπλό» από τη Μορεϊρένσε (2-3).

Δείτε τα πρώτα δύο γκολ:





Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Αρούκα-Μπενφίκα 0-2

Πάσος Φερέιρα-Μποαβίστα 1-1

Μορεϊρένσε-Σάντα Κλάρα 0-2

Τοντέλα-Βιζέλα 2-3

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπράγκα 1-2

Μαρίτιμο-Μπελενένσες

Γκιμαράες-Εστορίλ

Ζιλ Βισέντε-Πορτιμονένσε

Πόρτο-Φαμαλικαό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x