Πορτογαλία

Σούπερ Σπόρτινγκ «τούμπαρε» την Ζιλ Βιθέντε και έπιασε κορυφή!

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η υπερηχητική Σπόρτινγκ, έφερε τούμπα το ματς με τη Ζιλ Βιθέντε στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και μετά το 3-1 βρέθηκε στην κορυφή της Liga Portugal!

Λιοντάρι που βρυχάται η Σπόρτινγκ, τούμπαρε τη Ζιλ Βιθέντε και έπιασε κορυφή! Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, επικράτησε 3-1 στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» για την 12η αγωνιστική της Liga Portugal και εκμεταλλευόμενη τη «γκέλα» της Μπενφίκα, βρέθηκε μόνη της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

Σπουδαία ανατροπή για τη Σπόρτινγκ, η οποία παίρνει ό,τι ακριβώς ήθελε από τον τρομερό Γκιοκέρες που σκόραρε ξανά δυο τέρματα και κυνηγάει τον Μπανζά της Μπράγκα στην κορυφή των σκόρερ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του ματς, πήραν το προβάδισμα με γκολ του Ρουμπέν, όμως οι παίκτες του Αμορίμ έφεραν το ματς στα ίσα λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος, με αυτογκόλ του Πέδρο Τίμπα.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος μονοπώλησαν το ενδιαφέρον, με τον Γκιοκέρες να σκοράρει δυο γκολ σε τέσσερα λεπτά (52', 56'), τελειώνοντας την υπόθεση-νίκη.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στην Primeira Liga:
Παρασκευή (01/12)

Τσάβες-Βιτζέλα 2-1

Σάββατο (02/12)

Φαρένσε-Γκιμαράες 1-2
Ρίο Άβε-Εστρέλα ντα Αμαντόρα 1-1
Φαμαλικάο-Πόρτο 0-3
Κάζα Πία-Πορτιμονένσε 1-0

Κυριακή (03/12)
Μπράγκα-Εστορίλ 3-1
Μορεϊρένσε-Μπενφίκα 0-0
Μποαβίστα-Αρούκα 0-3

Δευτέρα (04/12)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ζιλ Βιθέντε 3-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x