Πορτογαλία

Θέλει να «δέσει» τον Αμορίμ η Σπόρτινγκ!

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι έτοιμος να επαναφέρει τη Σπόρτινγκ στους τίτλους μετά από 20 χρόνια και η ομάδα της Λισαβόνας θέλει να τον κρατήσει στο τιμόνι της.

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας διανύει μια ονειρική σεζόν, όντας στο +9 από την Μπράγκα και στο +10 από την Πόρτο και έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετά από 19 χρόνια. Ο πρωτεργάτης αυτού του εγχειρήματος δεν είναι άλλος από τον Ρούμπεν Αμορίμ με τον Πορτογάλο τεχνικό να μετακομίζει πέρυσι από την Μπράγκα στην Σπόρτινγκ και την ομάδα της Λισαβόνας να του βάζει ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Επειδή, όμως, το όνομά του ήδη παίζει για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και ακούγεται ακόμη και για πάγκους συλλόγους της Premier League, η Σπόρτινγκ Λισβόνας θέλει να ξεκόψει την όρεξη των ενδιαφερόμενων. Η ρήτρα παραμένει σε υψηλά επίπεδα και ίσως να αυξηθεί κιόλας εφόσον υπογραφεί το νέο συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα, αφού η Σπόρτινγκ ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο στον 36χρονο τεχνικό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το υπάρχον υπενθυμίζεται λήγει το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο με την επέκτασή του και εφόσον συμφωνηθεί, αναμένται να υπάρξει αναπροσαρμογή των όρων που προβλέπονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x