Euro 2016

Σταφυλίδης: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ως… τελικούς αντιμετωπίζουν τα πέντε παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση των προκριματικών οι διεθνείς, όπως τόνισε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Σταφυλίδης.

Καλύτερη ομάδα στο γήπεδο χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Κώστας Σταφυλίδης μιλώντας αποκλειστικά στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο Έλληνας μπακ πρόσθεσε ότι η ομάδα προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε και ότι θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στα ματς που απομένουν για να πετύχει το απόλυτο.

Συγκεκριμένα:

«Μας μένουν πέντε παιχνίδια ακόμη. Κάθε αγώνας για μας είναι σαν τελικός. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε όλα τα ματς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Εθνική έπαιξε πολύ από τα άκρα:.

«Μας έδειξε κάποια πράγματα στην προπόνηση ο κύριος Μαρκαριάν και μας μίλησε και στο ημίχρονο για αυτό. Ότι δηλαδή όταν φορτώνουμε τη μία πλευρά, γίνεται κίνηση στον άξονα και αδειάζει η απέναντι. Απόψε το κάναμε αυτό, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x