Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Αναγκαστική επιλογή η τριάδα στην άμυνα για Μαρτίνς»

Ο Νίκος Σταματέλος μίλησε για τις πρώτες «εξετάσεις» της τριάδας στην άμυνα που κατ’ ανάγκη σκέφτεται για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει άλλη λογική επιλογή πλην της τριάδας στην άμυνα με Σισέ, Μπα και Αβραάμ, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το σχήμα με τους τρεις στην άμυνα δεν είναι το αγαπημένο για τον Μαρτίνς, αλλά από τη στιγμή που δεν έχει διαθέσιμα μπακ δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Είναι κάτι που γίνεται αναγκαστικά. Θα ήταν πολύ παρακινδυνευμένο να παίξει με δύο στόπερ και τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα σε ρόλο κλασικών μπακ. Με τρεις στην άμυνα οι αμυντικές ευθύνες για αυτούς τους δύο παίκτες θα είναι λιγότερες και θα υπάρχει κάλυψη. Χθες με τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός έκανε πολλές φάσεις, αλλά δέχτηκε κιόλας πίσω», επισήμανε.

Όσο για τον Μπόμπι Αλέν είπε πως «… θα παίξει κανονικά. Στομαχικές διαταραχές είχε χθες, όχι κάποιον τραυματισμό. Αν έμενε εκτός ο Γάλλος, θα έμενε ο Ολυμπιακός μόνο με τον 17χρονο Καραργύρη».

Για τα μεταγραφικά είπε πως «… ο Πέπε της Γκιμαράες εξετάζεται για τη μεσαία γραμμή στην περίπτωση που πωληθεί ο Γκιγέρμε. Ο Ζαϊντού είναι ξεκάθαρα η πρώτη επιλογή για αριστερό μπακ και υπάρχουν πιθανότητες. Η Πόρτο δεν έχει πουλήσει τον βασικό της μπακ, τον Τέλες και ο Ολυμπιακός θέλει να το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Γενικά ο Ολυμπιακός κοιτάζει περισσότερο στις αγορές που ξέρει και εμπιστεύεται, δηλαδή Γαλλία και Πορτογαλία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x