Γενικά

Τέλος ο Στάνκοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα!

Την παραίτηση του υπέβαλλε ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα, η οποία έγινε δεκτή.

Παρελθόν ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα!

Ο παλαίμαχος άσος των Σέρβων υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του κλαμπ, ύστερα από τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Μακάμπι Χάιφα στα play offs του Champions League. Μάλιστα, στο σχετικό -συγκινητικό του «αντίο»- δήλωσε... άδειος μετά την τρίτη αποτυχημένη προσπάθειά του να τα καταφέρει.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον 43χρονο τεχνικό, τον οποίο θα διαδεχθεί ο πρώην βοηθός του και μέχρι πρότινος προπονητής της Μάλμε, Μίλος Μιλόγεβιτς.

Ο Στάνκοβιτς είχε αναλάβει το σέρβικο κλαμπ το καλοκαίρι του 2019. Αυτά τα τρία χρόνια κατέκτησε με τον σύλλογο τρία πρωταθλήματα Σερβίας και δύο Κύπελλα.

Το συγκινητικό «αντίο» του Στάνκοβιτς:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η τεράστια αγάπη μου, ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Τώρα μετά την τρίτη προσπάθεια να τον βάλω στο Champions League, νιώθω εντελώς άδειος, γιατί δεν κατάφερα να δώσω στη μεγαλύτερη αγάπη μου αυτό που ήθελα περισσότερο. Έδωσα το καλύτερο δυνατό. Για μένα, αυτά τα τρία χρόνια ήταν το πιο όμορφο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Κάτι που με έφτιαξε περαιτέρω, με έκανε όλο και καλύτερο. Ευχαριστώ τους παίκτες, την διοίκηση και τους οπαδούς που ήταν υπεύθυνοι γι' αυτό. Πάντα ένιωθα την υποστήριξή τους. Γι' αυτό ακριβώς πήρα την απόφαση να φύγω ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχής ο Ερυθρός Αστέρας να είναι πάντα ο καλύτερος. Σας ευχαριστώ όλους για τον υπέροχο χρόνο που περάσαμε στο ''Μαρακανά''. Πιστεύω ότι τα χρόνια της επιτυχίας είναι ακριβώς μπροστά από τον σύλλογο και θα παραμείνω πάντα εκεί για Ερυθρό Αστέρα μου, πάντα με όλη μου την καρδιά, γιατί ο Ερυθρός Αστέρας είναι ζωή μου και τα υπόλοιπα είναι μικρά πράγματα».

Επιμέλεια: Βασίλης Κατσανιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x