Γενικά

Σκόραρε ο Σταυρόπουλος στον ελληνικό «εμφύλιο» με Κουλούρη-Κούτρη

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Σταυρόπουλος στην ισοπαλία της Βάρτα Πόζναν με την Πόγκον Στσέζιν των Ευθύμη Κουλούρη και Λεονάρντο Κούτρη.

Ισόπαλος 3-3 ολοκλήρωθηκε ο ελληνικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Πόγκον Στσέζιν και Βάρτα Πόζναν στην έδρα της πρώτης για τη 18η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος.

Βέβαια, λίγο παραπάνω χαρούμενος πρέπει να αισθάνεται ο Δημήτρης Σταυρόπουλος των φιλοξενούμενων, ο οποίος βρήκε δίχτυα κόντρα στην όμαδα των Ευθύμη Κουλούρη και Λεονάρντο Κούτρη.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος στόπερ μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά στο 82', για να έρθει στο 90'+1' ο συμπαίκτης του, Καγιετάν Σζμιτ, να ισοφαρίσει για το τελικό 3-3.

Αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του Έλληνα άσου για τη φετινή σεζόν και τέταρτο συνολικά με τη Βάρτα Πόζναν, τη φανέλα της οποίας φοράει για δεύτερη σεζόν. Στο πολωνικό πρωτάθλημα μετακόμισε από τη Ρετζίνα το 2022. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, για να μεταπηδήσει εν συνεχεία σε εκείνες του Πανιωνίου αγωνιζόμενος και με την πρώτη ομάδα των Νεοσμυρνιωτών.

Δείτε το γκολ του Δημήτρη Σταυρόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x