Oλλανδία

Προπονητής Άγιαξ για το ντέρμπι με Φέγενορντ: «Ίσως συμβιβαστούμε με την ισοπαλία...»

Μεγάλος... αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Άγιαξ, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή του συλλόγου, Μορίς Στέιν, για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Φέγενορντ.

Μεγάλη έκπληξη, όσο και εκνευρισμό στις τάξεις των φιλάθλων του Άγιαξ, έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του, Μορίς Στέιν, με αφορμή το κυριακάτικο (24/09) ντέρμπι στην Eredivisie, με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Φέγενορντ.


Ο «Αίαντας» πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες εκκινήσεις της ιστορίας του, μετρώντας μόλις μία νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρ' όλα αυτά, ο 49χρονος Ολλανδός τεχνικός, στην προσπάθειά του να είναι ρεαλιστής στις δηλώσεις του για το επερχόμενο ντέρμπι, ξεκαθάρισε πως ακόμη και η ισοπαλία απέναντι στη Φέγενορντ θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του. Δηλώσεις που, όπως ήταν λόγικό «ξένισαν» τους φίλους της ομάδας, αφού ο Άγιαξ είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πάντα διεκδικεί τίτλους και πάει για τη νίκη.

«Είμαστε 12οι στο πρωτάθλημα, αλλά είμαστε ο Άγιαξ. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει τη Μαρσέιγ αλλά πιστεύω στους παίκτες μου. Ως προπονητής δεν μπορώ να συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο από τη νίκη. Όμως, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές με τη Φέγενορντ. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη, ίσως θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ισοπαλία»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x