Ισπανία

Στη Βαρκελώνη για Μέσι οι εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι θα στείλει εκπροσώπους της στη Βαρκελώνη για να διαπραγματευτούν την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα.

Εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι θα βρεθούν στη Βαρκελώνη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα στους «πολίτες».

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό «RAC1», ο αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας Φεράν Σοριάνο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον πατέρα και μάνατζερ του Αργεντινού, Χόρχε Μέσι.

Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ θέλει να επισπεύσει τις διαπραγματεύσεις ενόψει της έναρξης του αγγλικού πρωταθλήματος στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Έτσι, σκέφτεται να προτείνει και έμψυχα ανταλλάγματα εκτός από μετρητά προκειμένου να πείσει τους Καταλανούς.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο κεντρικός αμυντικός Έρικ Γκαρθία, ο αριστερός μπακ Ανχελίνιο και ο σέντερ φορ Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Ο προπονητής των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η μεταγραφή του Μέσι, καθώς θεωρεί ότι με τον 33χρονο άσο μπορεί να κατακτήσει το Champions League.

Τον Μέσι επιθυμεί διακαώς και ο καλός του φίλος και συμπαίκτης στην Εθνική Αργεντινής Σέρχιο Αγκουέρο.

Σύμφωνα μάλιστα με το ESPN, το συμβόλαιο που θα προτείνει η Σίτι στον Μέσι είναι τριετές με επιλογή να συνεχίσει μετά το πέρας του συμβολαίου στο αμερικανικό πρωτάθλημα και στην ομάδα που ανήκει στους Άραβες ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου, τη New York City.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x