Ισπανία

Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι, άμεσα το ραντεβού με Μπαρτσελόνα (video)

Ο Χόρχε Μέσι έφτασε νωρίς το πρωί στη Βαρκελώνη και επίκειται το ραντεβού με την διοίκηση της «Μπάρτσα».

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Ο πατέρας του, Χόρχε, έφτασε νωρίς το πρωί στη Βαρκελώνη από το Ροζάριο και παρά τις επίμονες ερωτήσεις των ΜΜΕ που τον περίμεναν απάντησε «… δεν ξέρω τίποτα, παιδιά» και αποχώρησε.

Ο Χόρχε Μέσι θα έχει άμεσα, πιθανότατα μέσα στη μέρα, συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Θα επαναλάβει την απόφαση του γιου του να αποχωρήσει από το κλαμπ καθώς θεωρεί πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο και το πρότζεκτ δεν τον καλύπτει.

Υπενθυμίζεται πως η πλευρά του «Λέο» ισχυρίζεται πως από τη στιγμή που η σεζόν παρατάθηκε λόγω κορωνοϊού, η προθεσμία που είχε μέχρι τις 10 Ιουνίου να αποχωρήσει χωρίς αντίτιμο από την Μπαρτσελόνα έχει επίσης παραταθεί. Η διοίκηση του συλλόγου δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό και τονίζει πως ο 33χρονος άσος θα φύγει μόνο αν φέρει τα 700 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα στο συμβόλαιό του. Μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να θέλουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο ως το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Φημολογείται πως ο Χόρχε Μέσι αν διαπιστώσει πως η «Μπάρτσα» είναι αμετακίνητη στη θέση της, θα επιχειρήσει να βρει μια μέση λύση για να χωρίσουν φιλικά. Δηλαδή να φέρει ο γιος του μια πρόταση 100 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ για να αποχωρήσει, αλλά σε καμία περίπτωση κοντά στα 700 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x