Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Στη Νότιγχαμ ο Γκερέρο - Προχωράει η Μπενφίκα για Σεμέδο»

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ πρέπει να θεωρείται ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος.

Στην Αγγλία συνεχίζει την καριέρα του ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος, ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού είναι ήδη στο αεροπλάνο προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Σαμπρί Λαμουσί.

Ο έμπειρος φορ έχει κερδίσει τον τεχνικό του αγγλικού συλλόγου από το περσινό φιλικό των δύο ομάδων, που ήταν ο καλύτερος παίκτης σε εκείνο το ματς, και από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στη Λεγανές, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μαδριλένοι θα ήθελαν να τον κρατήσουν, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό τους ήταν ανέφικτο να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως η μοναδική συζήτηση για παραχώρηση βασικού παίκτη που γίνεται από χθες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αφορά τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ κοστολογείται στα 10 εκατ. ευρώ από τους Πειραιώτες. Η Μπενφίκα είναι η πρώτη φορά που γίνεται σοβαρή συζήτηση για την μεταγραφή του διεθνούς άσου, ενώ στις επαφές έχουν μπει και ο μάνατζερ που έφερε τον Πέπε στην Ελλάδα.

Παράλληλα, εξήγησε πως έχουν οι περιπτώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες και του Γιαν Εμβιλά.

Καταλήγοντας, μίλησε για το θέμα του αριστερού μπακ, αναφέροντας πως έχει προκύψει μία λάτιν περίπτωση παίκτη και δεν έχει διαρρεύσει η ταυτότητά του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x