Ισπανία

Στην COSMOTE TV η La Liga ως το 2021

Για άλλα τρία χρόνια η COSMOTE TV θα μεταδίδει αποκλειστικά τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το δελτίο Τύπου του συνδρομητικού σταθμού:

Την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων τηςLaLigaSantander, της κορυφαίαςποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ισπανίας, συνεχίζει και την ερχόμενη τριετία,έως το 2021, η COSMOTETV. Με την ανανέωση της συμφωνίας για την LaLiga, η COSMOTETVπαραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, καθώς και κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League.

Μέσα από τα κανάλια COSMOTESPORT, αλλά και τιςondemandυπηρεσίεςCOSMOTETVGO και COSMOTEREPLAYTV,οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουνόλη την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ισπανίας. Το πρωτάθλημα της LaLiga φιλοξενεί τις καλύτερες ομάδες και παίκτες, όπως η 12 φορές Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, η 5 φορές νικήτρια του ChampionsLeague,Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτηςτων 2EuropaLeague, αλλά καιμεγάλους αστέρες όπως οι ΚριστιάνοΡονάλντο, ΛιονέλΜέσι, ΛουίζΣουάρεζ, και Αντουάν Γκριεζμάν.

«Εδώ και έξι χρόνια, η COSMOTETVείναι η αποκλειστική τηλεοπτική στέγη της LaLigaSantanderστην Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που και τηνερχόμενη τριετία, οι συνδρομητές μας θα απολαμβάνουν στα κανάλια COSMOTE SPORT τους αγώνες του Ισπανικού Πρωταθλήματος, ενός από τα πιο εντυπωσιακότερατης Ευρώπης,μαζί με άλλες κορυφαίες διοργανώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας στη διάθεσή τους το καλύτερο μακράν αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Στην COSMOTETVσυνεχίζουμε να προσθέτουμε νέο συναρπαστικό περιεχόμενο και προηγμένες υπηρεσίες που αλλάζουν την εμπειρία των τηλεθεατών», είπε σχετικάοExecutiveDirectorτηςCOSMOTETV, ΔημήτρηςΜιχαλάκης.

«Η COSMOTETV αποτελεί έναν εξαιρετικό συνεργάτη, που προσφέρει το θέαμα της LaLiga στους Έλληνες φιλάθλους», είπε σχετικά ο MelciorSoler,AudiovisualDirectorτης LaLiga. «Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με την COSMOTETVκαι δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ολοένα καλύτερη εμπειρία θέασης στους φίλους του πρωταθλήματος».

Με 15 αθλητικά κανάλια, η COSMOTETVπροσφέρει μακράν το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση. Τα 8 κανάλια COSMOTESPORT προσφέρουν πάνω από 7.500 ώρες live μεταδόσεων τον χρόνο και μαζί με το COSMOTESPORTHIGHLIGHTSHD φιλοξενούν σπουδαίες διοργανώσεις,σε ποδόσφαιρο (UEFA ChampionsLeague, UEFA EuropaLeague,PremierLeague, Bundesliga, Serie A TIM, LigaNOS, Κύπελλο Ελλάδας), μπάσκετ (ΝΒΑ,Stoiximan.grBasketLeague- εντός έδρας αγώνεςΠαναθηναϊκούSuperfoods,Ολυμπιακού&ΑΕΚ), τένις (ATP WorldTourMasters 1000, ATP WorldTourFinals, ATP WorldTour 500), βόλεϊ (CEVChampionsLeague), χάντμπολ (EHFChampionsLeague) και μηχανοκίνητα (Formula 1, MotoGP, WRC).

Στα κινηματογραφικά, η COSMOTETVπροσφέρει 8 κανάλια με ταινίες και σειρές, εκ των οποίων τα 4 δικής της παραγωγής. Για το πρόγραμμα των COSMOTECINEMA, η COSMOTETVσυνεργάζεται με τα κορυφαία χολιγουντιανά στούντιο, όπως η WaltDisney, η NBC Universal, η Paramount, το ΒΒC, το HBO, η Miramax, η Lionsgate, η Sony, το Sky Vision, τα ITV Studios, αλλά και με ανεξάρτητες ελληνικές εταιρείες διανομής όπως οι Tanweer Alliances, Feelgood Entertainment κα.

Συνολικά, η COSMOTETVπαρέχει πάνω από 90 ψηφιακά κανάλια σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος. Επίσης, προσφέρει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, που είναι προσβάσιμες στο σύνολο της συνδρομητικής της βάσης, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x